Despre-hubiter.ro

Hei, bun venit la noi !

Din dorinta de a fi cat mai informat si din placerea de a redacta articole/stiri/recenzii s-a nascut Hubiter.Ro.

Website-ul Hubiter.ro isi doreste sa devina unul din cele mai bune si documentate site-uri de informatii si recenzii din Romania. Aici vei gasi articole & stiri din diverse domenii precum internet si tehnologie ( laptopuri, tablete/telefoane, desktop PC, Smart TV, Gadget-uri ), financiar, sanatate si multe altele.

Pe masura ce ne vom dezvolta, vom incepe sa ne largim aria de acoperire pe domenii precum Auto, Cryptomonede, Electrocasnice, Home&Deco. Binenteles articolele si recenziile vor fi redactate de persoane cu experienta in domeniu.

De altfel, toate articolele si stirile publicate pe Hubiter.Ro sunt bine documentatee si pline de informatii utile.

Pentru inceput Hubiter nu va avea o pagina de Facebook, prin urmare daca vrei sa fii la zi cu articolele si stirile publicate pe site, te invit sa te abonezi la newsletter-ul nostru care poate fi gasit in partea de jos a site-ului.

Pentru ca stim cat de greu este la inceput de drum, hubiter.ro “sare” in ajutorul blogurilor mici, la inceput de drum, care au nevoie de expunere, prin posibilitatea de a posta Guest Posturi. Poti citi mai multe despre publicarea articolelor in sectiunea “Publicare Articol“!

In incheiere, vreau sa iti spun ca ne bucuram de faptul ca ne vizitezi si speram ca vei gasiti informatiile de care ai nevoie. In cazul in care ai nevoie de informatii mai aprofundate despre un anumit subiect/articol/recenzie trebuie sa stii ca poti folosi formularul de contact.

Cu stima,

Echipa Hubiter.Ro