Samsung Galaxy Tab S6 Lite P619 – Tableta cocheta de 10.4 inch

Samsung Galaxy Tab S6 Lite P619 este tableta de 10,4 inch cocheta si performanta, capabila de conexiuni 4G. Are un pret maricel, procesor Snapdragon 720G, 4 GB RAM si ruleaza ultima versiune de Android, si anume Android 12.

Datorita pretului nu foarte mic, tableta Samsung Galaxy Tab S6 Lite se adreseaza unui public destul de restrans.

Lansata pe data de 23.05.2022, tableta a reusit sa impresioneze prin performante, design si autonomie. Datorita performantelor notabile, am putea spune chiar, ca, Samsung Galaxy Tab S6 Lite este un competitor al tabletelor Apple.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite P619

Design Samsung Galaxy Tab S6 Lite P619

Samsung Galaxy Tab S6 Lite se bucura de un design robust, cu linii elegante si pline de rafinament. Culorile sunt unele care ne duc cu gandul la un produs premium, ceea ce nu e rau, pentru ca, Galaxy Tab S6 Lite este o tableta mid-range spre premium.

Ecranul este unul LED in timp ce partea din spate si cadrul este construit din metal ceea ce face din Galaxy Tab S6 Lite o tableta robusta, pregatita sa reziste la conditii mai dificile de utilizare.

Faptul ca s-au folosit asemenea materiale nu inseamna ca, Galaxy Tab S6 Lite este o tableta grea. Ea cantareste doar 465 grame si are niste dimensiuni de invidiat: 244.5 x 154.3 x 7 mm, ceea ce inseamna ca Tab S6 Lite este o tableta usor de transportat.

Marginea subtire a ecranului reprezinta un plus de frumusete si un atuu deoarece, majoritatea tabletelor din aceasta arie a preturilor au acea margine destul de groasa.

Iti recomand sa citesti si urmatorul articol: “Credite Online

Specificatii Samsung Galaxy Tab S6 Lite P619

Tableta Galaxy Tab S6 Lite P619 se bucura de urmatorul hardware:

ProcesorQualcomm SM7125 Snapdragon 720G cu 8 Nuclee
Memorie RAM4GB
Capacitate de stocare64 GB
Placa videoAdreno 618
Conectivitate1xUSB-C, 1xJack Audio, Wireless, Bluetooth, Conexiune 4G
MultimediaCamera fata de 5 Mp, Camera spate de 8 Mp, Sunet Stereo
BaterieLithium-Ion Polymer, 7040 mAh

Procesorul este unul de tip Octa-Core, avand chipset Snapdragon 720G. Frecventa de lucru este urmatoarea: 2 procesoare lucreaza la frecventa de 2,3 GHz si restul de 6, au frecventa de lucru de 1,8 GHz.

Puterea de procesare livrata este suficient de mare incat sa faca fata cu brio chiar si celor mai solicitante aplicatii.

In timp ce procesorul livreaza performantele asteptate, cantitatea de 4 GB de memorie RAM te va incanta si ea, deoarece, tableta Galaxy Tab S6 Lite P619 are suficienta memorie pentru multitasking cu cateva aplicatii deschise simultan.

Tableta Galaxy Tab S6 Lite P619 face impresie buna si pe partea de gaming. Chip-ul grafic, Adreno 618 poate rula fara probleme jocuri precum Fortnite, PUBG sau COD.

Autonomia bateriei este undeva la 12 ore de folosire continua, in functie de modul de folosire.

Spatiul de stocare nu este unul impresionant insa acesta se poate extinde cu ajutorul unui card microSD.

Pentru transmiterea datelor, tableta Galaxy Tab S6 Lite P619 pune la dispozitie modulul Bluetooth 5.0, in timp ce, pentru conectarea la internet avem la dispozitie modulul Wireless 802.11 a/b/g/n/ac si posibilitatea de a dauga un SIM 4G.

Accesorii recomandate pentru tableta Samsung Galaxy Tab S6 Lite P619

Husa, Folie protectie ecran, Baterie Externa si Tastatura sunt cateva accesorii care nu ar trebui sa lipseasca din inventarul niciunei tablete.

In timp ce husa si folia de ecran ofera o protectie suplimentara, bateria externa si tastatura te vor ajuta sa cresti productivitatea.

Concluzii, Pareri si Pret pentru tableta Samsung Galaxy Tab S6 Lite P619

Daca bugetul iti permite, iti recomand cu caldura aceasta tableta performanta de 10,4 inch. Are o constructie solita si un hardware puternic care nu te va dezamagi.

Pretul de pornire este de 1.750 Lei si fluctueaza de la magazin la magazin. Pentru cei interesati, am lasat mai jos cateva link-uri ale unor magazinele online de incredere.

Concurentii directi pentru tableta Samsung Galaxy S6 Lite sunt:

Pentru si mai multe informatii legate de aceasta tableta Samsung sau alte produse, iti recomand sa lasi un comentariu. Iti vom raspunde cu placere.

Cu drag,
Echipa Hubiter.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *